Jazyk
zvětšit písmo
textová verze
verze pro slabozraké

Organizace provozu školy poslední týden a poslední den

Událost
Datum konání:
22.6. až 26.6.2020
Čas konání:
Celý den
Místo:
škola
Třídy:
Celá škola
Přihláška:
Ne
Podrobnosti

Vážení rodiče,

vzhledem k dalšímu uvolnění hygienických opatření ve školách, máme možnost předat ve třídách vysvědčení  tradičním způsobem.

V pátek 26. 6. mohou tedy do školy přijít všichni žáci do svých tříd a v průběhu 1. vyučovací hodiny (8:00 – 8:45) jim třídní učitelé předají vysvědčení. Účast je i v tomto případě dobrovolná.

Následovat bude rozloučení se žáky 9. ročníků, kteří se svými třídními učiteli projdou školou při tzv. posledním zvonění.

Jako podmínku, účasti na předávání vysvědčení MŠMT uvádí, dodání čestného prohlášení, které musí být podepsáno zákonným zástupcem dítěte.

Nezapomeňte dítě tímto potvrzením vybavit (viz příloha), bez něho nebudeme moct dítě do školy pustit. Netýká se těch, kteří chodí do školy a čestné prohlášení již přinesli.

Zároveň mějte na vědomí, že do školy nesmí přijít nikdo s příznaky virového onemocnění. Rovněž nadále platí, že v době přítomnosti dětí nesmí do školy vstupovat zákonní zástupci. Ve společných prostorách musí mít všichni roušku.

Po rozdání vysvědčení mohou žáci 1. stupně, kteří jsou zařazeni do dětských skupin, zůstat ve škole až do 16:00 h. jako každý den.

Pokud si Vaše dítě 26. 6. pro vysvědčení nepůjde, můžete si ho vyzvednout vy nebo Vaše dítě kdykoliv v následujícím týdnu (29. 6. – 2. 7., nejlépe po předchozí tel. domluvě) nebo Vám ho můžeme zaslat poštou.

Každopádně platí, že závěrečné hodnocení z jednotlivých předmětů bude zveřejněno v elektronické žákovské knížce.

Učebnice za stávající ročník budeme za učebnice vyššího ročníku měnit až koncem září. Učebnice proto budou vracet jen žáci 9. ročníku a ti, kteří přestupují od září na jiné školy.

29. a 30. 6. je již avizované ředitelské volno. Důvodem k jeho vyhlášení je plánovaná 1. etapa komplexní rekonstrukce dlažby na chodbách.

Od pondělí 22. 6. do čtvrtka 25. 6. probíhají aktivity tak, jak byly naplánovány. Tzn., že přihlášení žáci 1. stupně navštěvují školu ve skupinách vytvořených od 25. 5. a žáci 2. stupně se mohou účastnit konzultací dle rozpisu k 8. 6.

 

S přátelským pozdravem

Michal Voldřich 

ZŠ, Praha 2, Sázavská 5

voldrich@zssazavska.cz

t. 605 266 367, 277 779 637

 

 

Přílohy:
Čestné prohlášení COVID 19.pdf
.pdf
269 kB
Zpět